HEEMSKERK - Cultuurhuis Heemskerk hoopt vanaf 11 mei de deuren weer te mogen openen. Ze staan te popelen om weer ‘echt’ aan de slag te gaan. In ieder geval staan er twee playjazzworkshops in de planning. Mochten er na 11 mei geen versoepelingen plaatsvinden, dan zullen de workshops op een ander moment gegeven worden.

Jazztrompettist en bandleider Loet van der Lee, geen onbekende in de jazzwereld, geeft op inspirerende wijze playjazzworkshops, steeds met een andere markante artiest uit de jazzwereld in de hoofdrol. De muziek wordt besproken en gespeeld. Aan het eind van de workshop wordt een opname gemaakt van wat er gerealiseerd is. Uiteraard krijgt elke deelnemer de opname tot zijn/haar beschikking. De workshop is bedoeld voor instrumentalisten en vocalisten van 16 tot 80 jaar met speelervaring en kennis van het notenschrift. Alle instrumenten zijn welkom.

Zaterdag 15 mei van 11.15 tot 14.15 staat BB King op het programma en zaterdag 22 mei Ella Fitzgerald. Belangstellenden kunnen zich opgeven via www.cultuurhuisheemskerk.nl/muziek/workshops. Geef ook gelijk even aan met welk instrument je komt. Vanwege de meivakantie zijn we telefonisch beperkt bereikbaar. E-mail wordt wel gelezen en beantwoord. Voor meer informatie: 0251 836003 of info@cultuurhuisheemskerk.nl