HEEMSKERK - Binnenkort vieren de ondernemers van netwerkclub BNI Marquette het 1-jarig jubileum. Alle reden voor een feestelijke ontbijtmeeting op donderdag 2 juni, op de prachtige vaste locatie Chateau Marquette. Geïnteresseerde ondernemers uit de regio zijn van harte welkom om aan te schuiven en te proeven aan de positieve en effectieve werkwijze van BNI.

BNI is een aanbevelingsorganisatie die wereldwijd al ruim 35 jaar actief is. Het uitgangspunt: effectieve mond-tot-mondreclame, omdat dit de meeste opdrachten oplevert tegen de laagste kosten. Lokale ondernemers die zich aansluiten bij een BNI-chapter, komen wekelijks op een vast tijdstip bijeen om elkaar goed te leren kennen. Dit levert gerichte aanbevelingen én omzet op.

Netwerk openstellen

Onder het motto ‘Geven loont’ bekijken de BNI-leden hoe ze elkaar aan nieuwe opdrachten kunnen helpen, zonder daarbij de ‘What's in it for me’-afweging te maken. Een van de succesfactoren daarbij is het opgebouwde vertrouwen tussen de BNI-leden. ‘Door het frequente contact breidt het netwerk van één ondernemer uit met het netwerk van alle andere BNI-leden. Ook ontstaan regelmatig mooie samenwerkingen tussen leden’, aldus Marieke Kalverda, voorzitter van BNI Marquette.

Wekelijkse pitch

Een ontbijtmeeting van BNI volgt wereldwijd dezelfde agenda, met als hart een korte pitch van ieder lid en elke bezoeker. Wat doe ik en vooral: wie zoek ik? Met die informatie houden de leden voor elkaar de ogen open. Kalverda: ‘Je kunt vrijwel altijd iemand helpen met iemand uit je BNI-netwerk. Door de wekelijkse pitches weet je precies welk probleem jouw medeleden kunnen oplossen. En dat geldt natuurlijk wederzijds.’

De jubileummeeting vindt plaats in Chateau Marquette van 6:45 tot 9:00 uur met een feestelijke ontbijtvergadering. De meeting zelf start stipt om 7:00 uur. Wilt u er ook bij zijn? Aanmelden kan bij Marieke Kalverda, info@werkoersterk.nl of 06-53403460.