HEEMSKERK - Word jij Bleij van kermis? En van lekker struinen op de markt? Dan kun jij heel goed terecht in het weekend van 14 tot en met 16 april aan de Kerkweg in Heemskerk.

Op de zonneweide achter het restaurant en zwembad De Waterakkers vind je een fraaie nostalgische kermis met veel vertier en op zondag wordt op het parkeerterrein een prachtige markt met veel diversiteit georganiseerd waar zo’n 70 kooplieden de waren aan de man brengen.

Restaurant Bleij staat wijd en zijd bekend als een heerlijk familierestaurant met een fijne speeltuin en dit weekend is een belevenis voor het hele gezin! Ook zetten Restaurant Bleij en de Nostalgische Kermis zich maatschappelijk in voor stichting Buurtgezinnen. Voor een klein bedrag en in combinatie met sponsoring wordt dit evenement ook mogelijk gemaakt voor kinderen en hun ouders die het minder breed hebben.

De kermis begint op vrijdag om 14.00 uur en gaat op zaterdag en zondag open om 12.00 uur. ’s Avonds sluit de kermis de poort om 20.00 uur.

De markt is op zondag van 11.00 tot 18.00 uur op het parkeerterrein naast Restaurant Bleij en vormt een mooie entree naar de kermis.

Kortom, een heerlijk dagje uit voor het hele gezin! Dat mag je niet missen!