HEEMSKERK - Acht weken lang samen met je dreumes of peuter zingen, dansen luisteren en muzikaal spelen. Vanaf vrijdag 7 februari aanstaande kunnen kinderen van 1,5 tot 4 jaar zich helemaal uitleven bij Muziek op Schoot met Deborah de Liever bij Cultuurhuis Heemskerk.

De kindjes kunnen met een (groot)ouder of oppas samen zingen, dansen, luisteren én muziek maken bij Muziek op Schoot.

Samen zingen, dansen, luisteren en muziek maken bij (oude en nieuwe) liedjes, die passen bij het jaargetijde, is niet alleen erg leuk om te doen, het is ook een belangrijke ondersteuning in het ontwikkelingsproces van jonge kinderen. Kinderen worden geboren met een natuurlijke gevoeligheid voor muziek. Baby’s luisteren met grote aandacht naar een liedje en rustige kniespelletjes worden met plezier gespeeld. Peuters zingen zelf erg graag en vinden het leuk om bijvoorbeeld met eenvoudige muziekinstrumenten te experimenteren.

Muziek op Schoot kost € 80,- voor acht lessen van 9.30 tot 10.15 uur. Na de les is er gelegenheid om nog even gezellig na te zitten met een kopje thee/koffie en limonade.

Meer weten of aanmelden?
De inschrijving is voor een kind met een volwassene. Dit kan een ouder, grootouder, oppas of iemand anders zijn. Het is echt niet belangrijk dat u kunt zingen of een instrument bespeelt. Iedereen kan meedoen! Kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl of kom even langs op bij de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.