HEEMSKERK - Meer weten over natuurbeleving en biodiversiteit? Kom dan dinsdagavond 18 juni naar de leuke en leerzame lezing Evert-Jan Woudsma van bosw8ter. Natuurbeleving zit bij Evert-Jan in zijn DNA en daar ga je van genieten tijdens de lezing. Geen standaard lezing maar wel met materialen uit de natuur, foto's, filmpjes en een flinke dosis humor!

Je hoort steeds meer over de term biodiversiteit, maar wat is het eigenlijk? Wat doen wij er mee en niet te vergeten; wat is onze invloed op biodiversiteit. De lezing vindt plaats in het Koetshuijs in Heemskerk, start om 19.30 en duurt tot 21.00 uur. De lezing, gericht op volwassenen, wordt georganiseerd door NME Beverwijk & Heemskerk. Deelname is gratis. Omdat er maar 45 plaatsen beschikbaar zijn, is vooraf aanmelden nodig. Dat kan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/aanmelden.

Bereikbaarheid Koetshuijs
Bezoekerscentrum het Koetshuijs is gevestigd aan de Tolweg 9a in Heemskerk. Hoewel de Tolweg is afgesloten, is het Koetshuijs is bereikbaar. Volg hiervoor de omleidingsborden.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl of neemt u contact op via nme@odijmond.nl.