HEEMSKERK - Wat is er veranderd in de natuur? Waarom is natuureducatie van belang? NME Beverwijk & Heemskerk organiseert in samenwerking met oud-boswachter Evert Jan Woudsma een lezing in het Koetshuijs te Heemskerk. De lezing is op dinsdagavond 12 maart van 19.30 tot 20.30 uur. Meld u van tevoren aan via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/lezingnatuur.

De lezing

Op geheel eigen wijze gaat natuurbelevingsspecialist Evert-Jan Woudsma van Bosw8er in op de verschillen in de natuur in het heden en verleden, met als serieuze ondertoon het belang van natuureducatie. Evert-Jan heeft hier wel een aantal mooie ideeën over. Het wordt een boeiende lezing vol met mooie beelden en schatten uit de natuur waarbij beleven van natuur een speerpunt is.

Aanmelden

Deze lezing is specifiek voor volwassenen. Er zijn 25 plaatsen beschikbaar en deelname is gratis. Graag vooraf aanmelden via www.nmebeverwijkheemskerk.nl/lezingnatuur

NME Heemskerk

NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.