HEEMSKERK - Op 8 juni start Mr. T’s bistro bar, gevestigd op de Heemskerkse Golfbaan, met een serie van lezingen en workshops. Laagdrempelig, leerzaam en ontspannend. Op 8 juni trapt Michaël van Leijen af met een lezing over zijn boek over ambitie.

Michaël van Leijen is auteur van Het 'had-ik-dit-maar-eerder-geweten' Boek over Ambitie. Op inspirerende en vooral interactieve wijze neemt hij ons mee in de wereld van ambitie. Wat is ambitie eigenlijk? Wat komt erbij kijken? En hoe bereik je jouw ambitie?

Michaël is een veelgevraagd spreker op dit thema. Als rasechte West-Fries houdt hij van praktische en nuchtere zaken. Maar zijn wetenschappelijke achtergrond zorgt ervoor dat hij dit wel baseert op een goed inhoudelijk verhaal. Daarnaast wordt er bij zijn lezingen altijd veel gelachen.

Over het boek
Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie! In dit boek word je op eenvoudige wijze meegenomen in de wereld van ambitie. Het beschrijft twaalf ambitieversnellers en vertaalt deze naar concrete tips die je gelijk in de praktijk kunt brengen. Hierdoor kom je snel tot de kern en kan je direct aan de slag. Dus ben jij op de een of andere manier bezig met persoonlijke ontwikkeling, dan is dit boek voor jou bedoeld. Of je nu aan je eigen ontwikkeling wil werken, of anderen daarbij helpt als trainer, coach of HR-professional, of je nu exact weet waar je naartoe wil of nog geen flauw idee hebt: in alle gevallen vind je in dit boek inspiratie en actie. Het boek leert je hoe jij je ambities bepaalt, behaalt en versnelt. Naast de theorie en tips vertellen twaalf BN’ers over hun weg naar succes en hoe zij omgaan met hun ambitie. Het ‘had ik dit maar eerder geweten’ boek over ambities is een must-read voor iedereen die (meer) wil met zijn of haar ambitie!

Kaarten voor deze lezing kosten€ 7,50 per stuk en zijn te bestellen via www.mrt- bistro.nl/evenementen. De aanvang is 19 uur, locatie is Communicatieweg 18 te Heemskerk. Vooraf kunt u het diner gebruiken, reserveren gewenst.