HEEMSKERK - Op 30 januari zijn in het Van der Valk Hotel Tiel de Meetings Awards 2022 uitgereikt. In november zijn de regionale uitslagen al bekend gemaakt, hier viel Marquette voor de derde keer op in de prijzen als beste evenementen locatie van West Nederland.

In 2020 werd Hotel & Chateau Marquette beloond met Zilver, in 2021 met goud en dit jaar werden zij wederom gekroond tot beste evenementen locatie van Nederland. Erik Kuiper-van den Berg, eigenaar van Landgoed Marquette: ‘ik ben ontzettend trots op mijn team dat het gelukt is om deze prestigieuze prijs voor het tweede jaar op rij te winnen’.

Landgoed Marquette, bestaande uit Hotel & Chateau Marquette, word door het publiek dat gestemd heeft geroemd om het gastheerschap, de kwaliteit van het eten & drinken en de onlangs gerenoveerde hotelkamers. Kuiper-van den Berg: ‘dit zijn natuurlijk prachtige commentaren, vooral de opmerkingen over onze renovatie zijn fantastisch’. ‘In een moeilijke tijd hebben we toch kunnen realiseren dat alle 65 kamers volledig gerenoveerd zijn waardoor wij onze gasten echt een belevenis kunnen bieden om nooit te vergeten’.

De meeting awards worden sinds 2006 uitgereikt aan de beste MICE-bedrijven en locaties. De awards zijn een initiatief van vakmagazine Meetings. De verkiezing vindt in vijf categorieën plaats.