HEEMSKERK - Sinds de vorige veiling zijn er weer veel bijzondere spullen ingebracht bij Kringloopwinkel Heemskerk De Groene Ezel.

Normaal gesproken wordt er in maart een veiling georganiseerd. Aangezien dit door corona dit jaar niet mogelijk was, wordt de veiling nu online via Facebook georganiseerd, waarbij elke week een ander item wordt aangeboden.Voor volgende week, vanaf 26 oktober, staat een speciale koffer gepland. Het is een oude leren koffer, met de opdruk ‘Titanic’ en aan de bovenkant met gouden letters de initialen A.A.J.Juist de intialen en de deze opdrukt maken de koffer heel bijzonder en roepen natuurlijk ook vragen op, zoals of deze koffer echt op de Titanic is geweest en wie was A.A.J.?

Deze koffer en nog veel meer objecten worden wekelijks op de Facebookpagina geplaatst van Kringloopwinkel De Groene Ezel, https://www.facebook.com/KringloopwinkelHeemskerkDeGroeneEzel/

Elke maandag wordt er een nieuw item geplaatst, waarbij duidelijk wordt gemaakt dat dit voor de veiling is. Er kan dan van maandag tot en met zondag op worden geboden. De hoogste bieder krijgt dan bericht en kan een afspraak maken om het item te komen ophalen.