CASTRICUM/HEEMSKERK - Ben jij of je gezinslid op zoek naar een nieuwe sport of sportvereniging? Of vind je het leuk om meer te sporten? Schrijf je dan nu in voor JouwSportPas (JSP) blok 3. Kies een sport uit, schrijf je in en doe vervolgens een aantal keer mee bij een vereniging of sportorganisatie. Een uitgelezen kans om vrijblijvend kennis te maken met een sport naar keuze. Inschrijven voor JSP blok 3 kan tot en met 12 mei via de website www.noordhollandactief.nl.


Iedereen die in de gemeente Castricum of Heemskerk woont of naar school gaat, kan gratis of voor maximaal €5,50 drie of vier lessen volgen bij één van de deelnemende verenigingen. Met JSP kun je ontdekken welke sport er bij jou past. Je komt niet direct voor hoge kosten te staan, zoals voor kleding, materiaal en contributie. Lid worden van de vereniging na de kennismaking mag natuurlijk wel.

Sporten voor iedereen

Er is aanbod voor kinderen, jongeren en volwassenen. Er kan kennis gemaakt worden met tennis, mountainbiken, atletiek, hockey, scouting en avontuurlijk buitenspelen. Kinderen vanaf 12 jaar en volwassenen tot 45 jaar met een (licht) verstandelijke beperking kunnen kennismaken met ParaHockey. Zit jouw favoriete sport hier nu niet bij? Kijk dan vooral even op Noordhollandactief.nl voor het meest actuele en complete aanbod.

Inschrijven

Inschrijven voor een kennismaking kan eenvoudig op www.noordhollandactief.nl. Filter op de categorie JouwSportPas. Op de website vind je meer informatie over de inhoud van de sporten, de locaties, data en tijden. Inschrijven voor het derde JSP blok kan tot en met 12 mei. De kennismaking bij de vereniging of het sportbedrijf vindt plaats tussen 15 mei en 18 juni.