HEEMSKERK - Komt deze gedachte ook weleens bij jou op? Vind je het heel erg spannend om straks op het podium te staan of vind je dat je nog te weinig podiumervaring hebt? Dan is de workshopdag ‘Schitter op het podium’ echt iets voor jou.

Tijdens deze dag word je in een recordtempo klaargestoomd om te schitteren tijdens de groep 8 musical. Je leert alle basisprincipes die je nodig hebt om toneel te spelen, zoals stemgebruik, mimiek, lichaamshouding & presentatie.

Als afsluiting van de dag krijg je de gelegenheid (geen verplichting) om tijdens het openingsfweekend van Laurentz op een echt podium te spelen voor publiek! Zo begin jij goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan de groep 8 musical.

Deze workshopdag is voor kinderen uit groep 7 en 8 van de basisschool op zaterdag18 april van 09:00 tot 16:00 uur. De workshop is in Cultuurhuis Heemskerk en de eindpresentatie bij Laurentz. Opgeven kan via www.cultuurhuisheemskerk.nl of even langskomen bij het cultuurhuis, Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.