HEEMSKERK - Op zondag 18 september deelt de buurtsportcoach van Team Sportservice Kennemerland gratis fietsspiegels uit bij de ingang van Camping Geversduin aan de Bredeweg. Dit is een zijstraat van de Rijksstraatweg. De spiegels worden tussen 13.00 en 16.00 uur uitgedeeld.

In de Gemeente Heemskerk draait de bewustwordingscampagne Doortrappen, deze campagne richt zich op veilig fietsen. Een fietsspiegel zorgt voor meer overzicht en meer veiligheid. Heemskerk heeft prachtige fietsmogelijkheden. Dit leidt tot veel fietsverkeer en deze spiegel helpt u andere weggebruikers makkelijker te zien. Wij zouden het hartstikke leuk vinden als u langs komt fietsen en monteren graag een spiegel op uw fiets.

De bewustwordingscampagne Doortrappen is onderdeel van de Provincie Noord-Holland. De provincie verstrekt subsidie aan de gemeente Heemskerk. De gemeente vindt de gezondheid en veiligheid van haar inwoners zeer belangrijk, vandaar dat zij deze campagne ondersteunt. Mocht u op voorhand nog vragen hebben, neem dan gerust contact op met Team Sportservice Kennemerland via 0251-254740 of wassendelft@teamsportservice.nl