HEEMSKERK - Ontdek je te talent in de week van 7 t/m 18 september bij Cultuurhuis Heemskerk. Kinderen en jongeren kunnen een gratis workshop muziek, muziek op schoot, zingen in een popkoor, tekenen, musical, speel mee in een band en/of djembé volgen. Al deze activiteiten zijn te zien in de agenda op de website van Cultuurhuis Heemskerk. Wel moeten de kinderen en jongeren van te voren aangemeld worden. Dit kan door even te bellen naar het cultuurhuis 0251 836003 of een e-mail te sturen naar info@cultuurhuisheemskerk.nl.

Op zaterdag 12 september kunnen zowel kinderen als volwassenen een instrument of zangles van een half uur uitproberen door een proefles aan te vragen. Dit jaar is er een schema gemaakt met blokken van een half waarbij de muziekdocenten alleen ingedeeld zijn in de grootste lokalen. Er mag slecht één ouder mee naar de proefles maar de andere ouder met eventuele andere kinderen uit het gezin kunnen zich vermaken bij het springkussen, die op het plein voor het gemeentehuis staat. Het is mogelijk om een proefles te reserveren voor piano, bas/elektrische/bas-gitaar, dwarsfluit, contrabas, klarinet, saxofoon, viool, drums, blokfluit, harp, trompet, trombone, (kerk)orgel, dj en/of producer. Aanmelden voor een proefles kan ook via info@cultuurhuisheemskerk.nl of even bellen naar 0251836003.

Buiten op het plein voor het gemeentehuis staat op zaterdag 12 september onze informatiekraam. Tevens laten leerlingen op een klein podium zien wat je na een aantal jaar kan spelen en dj-leerlingen geven een aantal showtjes weg. St. Caecilia zal na het openingswoord van wethouder Aad Schoorl een mooi concert ten gehore brengen. Voor de jonge kinderen staat er een leuk springkussen. Onze deuren staan open en we heten een ieder van harte welkom

Meer info: www.cultuurhuisheemskerk.nl of 0251 836003

agenda en meer informatie op www.cultuurhuisheemskerk.nl.