HEEMSKERK - Sinds kort biedt Cultuurhuis Heemskerk ook kerkorgellessen aan met de docent Anja van der Ploeg. In de week van 8 tot en met 17 september houdt Cultuurhuis Heemskerk haar Open Huis Week met vele gratis workshops/open lessen en gratis proeflessen voor instrumenten en zang op zaterdag 12 september.

Ook voor het kerkorgel kan aangemeld worden voor een gratis proefles. Deze les wordt gegeven in de Dorpskerk.

Tevens worden er twee concerten gegeven in de Dorpskerk. Het eerste concert is met vioolleerlingen en Anja op de piano. Zij zullen mooie Suzuki-stukken ten gehore brengen. Dit concert is van 12.45 tot 13.15 uur.

Het tweede concert is een orgelconcert. Dat een orgel meer kan spelen dan alleen kerkmuziek, kan worden gehoord tijdens dit concert olv Anja van der Ploeg. Dit concert is van 15.30 tot 16.00 uur.

In verband met de coronamaatregelen kunnen er maar 30 mensen in de Dorpskerk. Wanneer men een concert wil bezoeken, dan kan men zich van tevoren aanmelden door een telefoontje te plegen naar Cultuurhuis Heemskerk of door een email te sturen. Alleen mensen die zich aanmelden worden op een lijst geplaatst en kunnen een concert bezoeken.

Aanmelden en meer info: 0251 836003 / info@cultuurhuisheemskerk.nl / www.cultuurhuisheemskerk.nl