CASTRICUM - Team Sportservice Kennemerland organiseert in de meivakantie sportieve activiteiten voor kinderen uit groep 1 t/m 8, die in de gemeente Castricum of Heemskerk wonen of naar school gaan. Van 28 april tot en met 10 mei worden maar liefst acht gratis buitenactiviteiten aangeboden. Ook is het weer mogelijk om met het gezin een of meer sportieve speurtochten te spelen. Deze zijn ook gratis en op een tijdstip naar keuze te doen.

Wie mee wil doen aan de buitenactiviteiten kan zich inschrijven op de website www.noordhollandactief.nl. Hier is alle informatie terug te vinden, waaronder de aanvangstijden per groep. Vanwege de corona maatregelen mogen ouders/verzorgers niet blijven kijken bij de activiteiten.

28 april
Bootcamp en atletiek voor groep 3 t/m 8 op speelplein Heliomare Heemskerk. Verschillende renspelen en krachtoefeningen op een speelse manier.


29 april
Sportcarrousel voor groep 3 t/m 8 bij AVC Castricum. Atletiek van AVC, beachvolleybal van 2Beach/VV Croonenburg en het spannende mikspel Nerfbattle.

30 april
Voetbal voor meisjes uit groep 3 t/m 8 bij ADO'20 Heemskerk. Een leuke training en onderlinge partijtjes voor meiden o.l.v. ADO’20-trainers.

Campinggames voor groep 3 t/m 8 bij park Vuurbaak Limmen. Een circuit met leuke buitenspellen zoals o.a. jeu de boules, badminton, frisbee en reuzenvoetbal.

3 mei
Sportinstuiven voor groep 1 t/m 8 op het grasveld achter Otterkolken Heemkerk. Verschillende activiteiten zoals een luchtkussen, knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en meer.

4 mei
Sportinstuiven met scoutingspel voor groep 1 t/m 8 bij Scouting Limmen. Verschillende activiteiten zoals knotshockey, twister, mikken met de Nerfguns, circustrucjes en een actief bosspel met Scouting Limmen.

7 mei
Beach sporten voor groep 3 t/m 8 bij DSS Heemskerk. Beachhandbal met DSS, beachvolleybal en voetbal.

10 mei
Sportmix voor groep 3 t/m 8 op speelveld Duitslandlaan Heemskerk. Een mix van basketbal, knotshockey en trefbal.

Sportieve speurtochten
Met de app Seppo ga je met je team op zoek naar de 10 sportieve locaties die op de kaart zijn aangegeven. Er zijn tochten in de plaatsen Akersloot, Castricum, Heemskerk en Limmen. Speciaal voor de meivakantie zijn er drie nieuwe tochten toegevoegd. Ga voor de inlogcodes en instructie naar www.teamsportservice.nl/kennemerland.

Buurtsportcoach
Buurtsportcoach Bart staat gedurende de meivakantie op diverse plekken in Heemskerk met gratis activiteiten. Vooraf inschrijven is niet nodig. Ga naar www.teamsportservice.nl/kennemerland voor het programma van Bart