KENNEMER - In de herfstvakantie zijn er twee gezellige, leuke en leerzame dagen voor kinderen bij Cultuurhuis Heemskerk. Dinsdag 22 oktober is er een musical-dag voor kinderen uit groep 5 t/m 8 van 9.00 tot 16.00 uur met het thema Hakuna Matata! De kinderen krijgen les van een echte musicalster en onze muziekdocent Willem van der Krabbe in de verschillende musicaldisciplines zoals muziek, dans, theater en zang. In de ochtend gaan ze snuffelen aan al deze musicaldisciplines en na een lekkere lunch kiezen ze uit één van de musicaldisciplines die zij het leukst vindt. Ze gaan dansen, zingen, acteren of muziek maken uit de musical The Lion King. Aan het einde van deze dag schitteren zij als musicalster op het podium en laten aan ouder(s), opa’s en oma’s zien wat zij deze dag hebben geleerd. Is je kind de musicalster in de dop? Geef hem/haar dan snel op voor de theaterworkshop!


Donderdag 24 oktober gaan kinderen uit groep 1 t/m 4 griezelen van 9.00 tot 16.00 uur. Is je kind niet bang voor een monster onder het bed? Dan zijn zij van harte welkom op onze griezel-dag in het Cultuurhuis. Zij gaan hun eigen griezelverhaal bedenken en spelen hun favoriete monster na. Knutselen een eigen supereng griezelmasker of maken andere mensen aan het schrikken met hun zelfbedachte spook-muziek! Van al dat griezelen krijgen ze natuurlijk gruwelijke trek in een groene pannenkoek of een mummieworstje geserveerd met een lekker toverdrankje.

Aan het einde van de dag geven ze een gruwelijk optreden voor hun griezelfanclub (pappa, mamma, opa, oma, broers, zussen). Geef je kind snel op voor deze monsterlijk dag!De gezellige vakantiedagen kosten € 40,- en dat is inclusief lunch. Meer info en aanmelden kan via www.cultuurhuisheemskerk.nl of even langskomen op de Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.