HEEMSKERK - Het is van 11 tot 19 mei Nationale Vogelweek! Ga op 11 mei mee op vogelexcursie en maak kan op het zien en horen van bijzondere vogels. De excursie start vanaf parkeerplaats Oudendijk in Heemskerk.

Aanmelden vogelexcursie

Voormalig boswachter Evert Jan Woudsma neemt u mee tijdens deze excursie in het duingebied van Heemskerk. De excursie is op zaterdag 11 mei van 08.00 uur tot 10.00 uur. Er zijn 20 plaatsen beschikbaar en het startpunt is parkeerplaats Oudendijk te Heemskerk.

Deelname aan deze wandeling is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogelexcursie2024. Tip: neem een verrekijker mee!

Nationale Vogelweek

Tijdens de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels . En hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers de meest bijzondere vogels in het wild.

NME Beverwijk en Heemskerk

NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmebeverwijkheemskerk.nl, of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.