HEEMSKERK - In het kader van de Nationale Vogelweek (8 t/m 16 mei) organiseert NME Beverwijk en Heemskerk op 16 mei een vogelexcursie vanaf Parkeerplaats Oudendijk te Heemskerk. Tijdens deze leuke, kleinschalige excursie maakt u kans op het zien van bijzondere vogels.

Nationale vogelweek
Tijdens de Nationale Vogelweek kan iedereen in Nederland ervaren hoe rijk ons land is aan vogels en hoe leuk en spannend het is om vogels te kijken. Door het hele land zijn er vogelexcursies en ontdekken natuurliefhebbers de meest bijzondere vogels in het wild.

Aanmelden vogelexcursie
Voormalig boswachter Evert Jan Woudsma neemt u mee op excursie. Er zijn op 16 mei de volgende tijden beschikbaar:
· 08.00 tot 09.00 uur
· 09.15 tot 10.15 uur
· 10.30 tot 11.30 uur

In verband met de maatregelen rondom corona en ieders veiligheid zijn er per wandeling 4 plaatsen beschikbaar. Wij vragen u om gepaste afstand te houden van andere deelnemers die niet uit hetzelfde gezin komen. Een duinkaart is verplicht en te verkrijgen bij diverse automaten in het duingebied.

Deelname aan deze wandeling is gratis maar vooraf aanmelden is noodzakelijk. Dit kan via deze link: www.nmebeverwijkheemskerk.nl/vogelexcursie. Tip: neem je verrekijker mee!

NME Beverwijk en Heemskerk
NME Beverwijk en Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur- en milieueducatie in Beverwijk en Heemskerk. Voor meer informatie over ons programma kijkt u op www.nmeijmond.nl, of kunt u contact opnemen via nme@odijmond.nl.