HEEMSKERK - Zaterdag 5 oktober staat er voor Fenna (2) en haar gezin een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing staat deze dag op ze te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Fenna is namelijk langdurig ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en haar zus Sophie (4). Daarom neemt Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld!


Er is naar alle wensen en hobby’s van de gezinsleden geluisterd: zo zal het gezin deze dag onder andere worden omgetoverd tot een echte koninklijke familie! Met een ritje in een prachtige koets worden ze naar het paleis gebracht. Hier staan de lakei en de hofdame hen al op te wachten. In het paleis zullen ze op hun wenken worden bediend en zullen ze niks te kort komen! Ook zullen ze op bezoek gaan bij een kabouter om alles over het kabouter zijn te leren en met het hele gezin op de foto gaan tijdens een professionele fotoshoot! Niks is vandaag te gek en het is één groot feest waar het gezin nog lange tijd over zal napraten.


Stichting opkikker
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl