BEVERWIJK - Tijdens een druk bezochte opening is 28 april jl. de fototentoonstelling WONDERLAND officieel geopend door de wethouders Brigitte van den Berg (Beverwijk) en Aad Schoorl (Heemskerk). Na de opening werd de tentoonstelling in de Kasteeltuin Assumburg bezocht.

Tot en met 28 oktober 2019 is de fototentoonstelling te bezoeken. Gedurende deze periode is er ook een randprogramma. Zo wordt er op 11 mei van 13.00-16.30 uur de workshop ‘Insecten tekenen met een BIC-pen’ gegeven en op 14 mei om 10.30 uur houdt de topwetenschapper Koos Biesmeijer van Naturalis Biodiversity Center een lezing over het hoe, wat en waarom van het Deltaplan Biodiversiteitsherstel. Droombeeld 2030 is de doelstelling van dit plan dat oproept tot actie voor een rijker Nederland. Aansluitend is er een rondleiding door de Kasteeltuin met de expositie WONDERLAND.

Beide activiteiten worden gehouden in het bezoekerscentrum Het Koetshuijs bij de Kasteeltuin Assumburg in Heemskerk, Tolweg 9 (houd rekening met de omleiding!).

Kijk voor meer informatie op de websites www.kasteeltuinassumburg.nl of www.isoo.nu.