HEEMSKERK - Vanaf 17 september gaat het in Heemskerk bruisen van de activiteiten voor senioren. Het project, ‘Swingende Senioren’ genaamd, wordt op 30 november afgesloten worden met een presentatie voor publiek. Iedereen die houdt van dans of muziek kan zich aanmelden. Juist senioren zonder ervaring zijn van harte welkom.

De cursus ‘DJ voor senioren’ wordt in Cultuurhuis Heemskerk gegeven. Docent is Glenn Broekhuizen. In 10 lessen van 1 uur leren de deelnemers om de apparatuur te bedienen en bestaande nummers te mixen tot een aaneenschakeling van fijne muziek. Er wordt gebruik gemaakt van een all-in-one player. Na afloop zijn de deelnemers in staat om zelfstandig als DJ op te treden tijdens evenementen.

De DJ cursus vindt vanaf vrijdag 17 september plaats van 14.30- 15.30 uur in Cultuurhuis Heemskerk. Voor deze cursus is nog plek voor twee cursisten. Wie wil deze uitdaging aangaan en wordt wellicht in de toekomst een van de senioren DJ’s die in Heemskerk muziek gaat draaien op toekomstige dansmiddagen?

Dit project wordt mogelijk gemaakt door subsidie van het LangLeveKunstFonds, Gemeente Heemskerk en Cultuurhuis Heemskerk.


Meer informatie: Saskia Vroom: saskia@cultuurhuisheemskerk.nl of kijk op de website van het Cultuurhuis voor informatie en het inschrijfformulier: www.cultuurhuisheemskerk.nl