HEEMSKERK - Doe mee tijdens de collecteweek van 27 september tot en met 3 oktober


De medewerkers en vrijwilligers van de Dierenbescherming zetten zich elke dag opnieuw in om dieren te redden, op te vangen en te beschermen. Ze doen dit met liefde, maar kunnen dit alleen blijven doen met de steun van leden, donateurs en gulle gevers. In de week van 27 september tot en met 3 oktober vraagt de organisatie opnieuw om steun tijdens de jaarlijkse collecteweek. Help jij ons redden? Geef je op als collectant en loop tijdens de collecteweek met ons mee.

Juist nu

De huidige coronacrisis maakt pijnlijk duidelijk dat we wereldwijd anders met dieren moeten omgaan. Dieren verdienen de ruimte en een gezonde leefomgeving. Daarom is het doorzetten van de enige diergerichte collecteweek des te belangrijker. Misschien op 1,5 meter afstand, misschien online. Maar hoe meer collectanten aan de slag gaan, hoe groter de opbrengst voor hulp aan dieren in nood. Help de Dierenbescherming in de strijd tegen dierenleed en meld je aan als (online) collectant. www.dierenbescherming.nl/collecte

Het werk van de Dierenbescherming

In Nederland leven miljoenen dieren. Huisdieren, landbouwdieren en wilde dieren. Deze dieren hebben zelf geen stem en komen daardoor helaas nogal eens in de verdrukking. De Dierenbescherming komt op voor deze dieren. Een aangereden kat, een verwaarloosde hond of een konijn dat achter is gelaten in het park, ze kunnen op de hulp van de Dierenbescherming rekenen. Miljoenen dieren in de vee-industrie hebben een beter leven dankzij het Beter Leven keurmerk van de Dierenbescherming en de organisatie maakt zich sterk om het leven van wilde dieren te beschermen.