HEEMSKERK - Rianne Haan is al twee jaar de trotse eigenaresse van De Blauwe Varen. Een gezellige winkel op het Burgemeester Nielenplein waar ze niet alleen de allermooiste binnen- en buitenplanten verkoopt, maar waar je ook terechtkunt voor leuke cadeaus en hippe woonaccessoires. Ze opende haar deuren in de tijd dat corona uitbrak. Daardoor heeft ze haar feestelijke opening nooit echt kunnen vieren.

Maar aanstaande zaterdag is het tijd voor feest!
Het normale leven is nu gelukkig weer in volle gang en er kan weer naar hartenlust gewinkeld worden in De Blauwe Varen. Ondertussen bestaat de winkel ook alweer twee jaar en is het dus de hoogste tijd voor het openingsfeest waar Rianne al zo lang op wacht. Daarom haalt ze aanstaande zaterdag alles uit de kast voor een feestelijke opening voor jong en oud.

Programma openingsfeest
Kom op zaterdag 18 juni tussen 14:00 tot 17:00 uur naar De Blauwe Varen en geniet van de lekkere deuntjes van DJ Martin On Tour, een borrel, een loterij en een grabbelton. Maar dat is nog niet alles. Kan je er niet bij zijn op zaterdag? Vanaf donderdag 16 juni krijg je een leuk cadeautje als je iets in de winkel koopt. En hou deze week de Facebook- en Instagrampagina van deze leuke winkel ook goed in de gaten. Want daar loopt een hele toffe winactie!