HEEMSKERK - Maandag 4 oktober start de cursus ‘Bewust vanuit je Hart. Tijdens 4 mooie avonden in een kleine groep kun je ontdekken en leren hoe je het rustiger kan krijgen in je hoofd. Je krijgt tools om bewuster te leren luisteren wat je zelf wilt, zodat je niet langer alleen maar doet wat een ander van jou wilt. We gaan op zoek naar meer balans in je leven en naar zelfliefde, zodat jij op een fijne manier goed voor jezelf kunt gaan zorgen. We werken met meditaties, bewustwordingsoefeningen, creatieve en ontspanningsoefeningen. Wil je meer weten over de cursus ‘Bewust vanuit je Hart’? Kijk op www.mariellevanderwal.nl bij de Agenda.

Mariëlle van der Wal is intuïtief systemisch trainer-coach: ”Dit bijzondere werk, mensen boven zichzelf laten uitstijgen, het is geweldig!”
Nadat Mariëlle in 2017 in een burn out terecht kwam, besloot ze het roer om te gooien. Ze wilde snel herstellen en leren van wat er op haar pad was gekomen. Van alle hulp die ze vond, werkten de familieopstellingen het snelst en het diepst. “Er waren hele andere dingen belangrijk geworden in mijn leven. Ik ben steeds meer vanuit mijn normen en waarden gaan leven. Ik wilde niet langer ‘presteren’ het belangrijkst laten zijn. Het welbevinden, hoe blij, veerkrachtig en zeker je in het leven staat, dat is veel belangrijker. Ik verlangde ernaar de onderliggende oorzaak van een klacht te kunnen laten zien, en van daar de kwaliteit van leven van mensen beter te maken. Systemische familieopstellingen sluiten perfect aan bij die behoefte. Ik heb me laten scholen tot Intuïtief systemisch trainer-coach. Systemisch familieopstellen is een krachtige methode met een helende therapeutische werking. Cliënten ervaren direct een fysieke lichtheid en zien nieuwe mogelijkheden. Ze kunnen oude stukken die hen belemmeren in hun dagelijks leven, werk of relaties, loslaten. Dat is zo prachtig!

In mijn praktijk help ik mensen met zowel mentale als fysiek klachten. Systemisch familieopstellen is zo breed inzetbaar. Ik kan er ontzettend veel mensen mee helpen en daar word ik heel blij van!” Mariëlle werkt met individuele consulten en met trajecten.