HEEMSKERK - Ook Cultuurhuis Heemskerk heeft haar deuren moeten sluiten ivm de strengere coronamaatregelen. De muzieklessen worden zoveel mogelijk online gegeven door de docenten t/m 19 januari. De groepslessen en de bijeenkomsten van de cursussen worden na 19 januari weer hervat. Tijdens de kerstvakantie worden er geen lessen gegeven en is het cultuurhuis dicht.

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december hebben vele leerlingen van Cultuurhuis Heemskerk gelukkig nog mooie kerstconcerten kunnen geven in het cultuurhuis en in de Dorpskerk. Deze concerten konden niet bezocht worden maar zijn allen opgenomen en terug te zien op het nieuwe YouTube kanaal Cultuurhuis Heemskerk. Ook op de facebookpagina Cultuurhuis Heemskerk zijn vele kerstoptredens terug te vinden. Zowel leerlingen, docenten als de medewerkers van het cultuurhuis leefden erg naar dit moment toe en zijn zeer verheugd dat er opgetreden kon worden.

Meer informatie is te vinden op de website www.cultuurhuisheemskerk.nl. Voor persoonlijk contact staan de medewerkers van Cultuurhuis Heemskerk u graag te woord via het telefoonnummer 0251 836003. Zij zijn aanwezig van maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 21.00 uur, alleen in de kerstvakantie even niet en tijdens de lockdown-periode beperkt. Wel kan er een email gestuurd worden naar info@cultuurhuisheemskerk.nl.