HEEMSKERK - Volgende maand is het zover! Lars de Ruyter presenteert in kasteeltuin Assumburg zijn nieuwste workshop ‘De natuur in strakke lijnen’. Deze workshop organiseert hij in samenwerking met Cultuurhuis Heemskerk en Kasteeltuin Assumburg.

Bij "De natuur in strakke lijnen" maak je in één middag een unieke potlood tekening geïnspireerd door de natuurlijk omgeving! Tijdens deze zaterdagmiddag neemt Lars je mee de kasteeltuin in, om de natuur te observeren en te schetsen. Daarna werk je de schetsen uit tot tekening en geeft hij tips en trucs hoe dit het best te doen in de 'Angulars' stijl.

De workshop is zaterdag 18 april van 13.30 tot 16.30 uur in de kasteeltuin van Assumburg. De kosten bedragen 33 euro (tot 21 jaar) of 40 euro (21 jaar en ouder) en zijn inclusief drinken en wat lekkers. Wil je je ook laten inspireren door de natuur en Lars tijdens deze unieke workshop? Schrijf je dan snel in via www.cultuurhuisheemskerk.nl of kom even langs bij Cultuurhuis Heemskerk, Maerten van Heemskerckplein 5 in Heemskerk.