HEEMSKERK - Binnenkort ontvangen ondernemers in Heemskerk een uitnodiging om mee te doen aan de Ondernemerspeiling 2019. Heemskerk wil een gemeente zijn waar het goed wonen, werken én ondernemen is. Om inzicht te krijgen in de wensen en ambities van ondernemers, voert de gemeente een onderzoek uit. Ondernemers kunnen aangeven wat zij van het ondernemers- en vestigingsklimaat vinden en hoe zij denken over de dienstverlening door de gemeente.

I&O Research voert het onderzoek uit, dit is een onafhankelijk onderzoeksbureau dat voor meerdere gemeenten peilingen uitvoert. Om een goed en betrouwbaar beeld te krijgen, hoopt de gemeente op deelname van zoveel mogelijk ondernemers.

De ongeveer 2.000 ondernemers in Heemskerk ontvangen medio september een uitnodigingsbrief van wethouder Marieke van Dijk met daarin een verwijzing naar de website waar de online vragenlijst gestart kan worden. Heeft u vragen over dit onderzoek? Dan kunt u contact opnemen met de helpdesk van I&O Research. U kunt deze helpdesk bereiken via 0800-0191 (gratis) of via helpdesk@ioresearch.nl.