HEEMSKERK - Sport, bewegen en gezonde leefstijl in Heemskerk. Leden van alle Heemskerkse politieke partijen hebben een goede start op woensdag 2 maart. In de vroegte bespreken zij hun visie op een gezond Heemskerk met elkaar aan de ontbijttafel. Het vitaliteitsontbijt is een initiatief van Team Sportservice.

“De term gezondheid wordt elke dag wel een paar keer genoemd op radio en tv. En corona heeft onze ogen nog verder geopend. We zien hoe belangrijk het is om vitaal te zijn. Een beetje om onszelf te denken. Om ons lichaam gezond houden. Met sport, bewegen, voeding, voldoende slaap, zo min mogelijk stress. En vergeet de sociale component niet. Eenzaamheid heeft een grote impact op gezondheid! Daarom zijn we benieuwd naar de visies van de Heemskerkse politieke partijen op dit alles”, licht Francis Heijneker het belang van het vitaliteitsontbijt toe.

Fietsen voor vitamines
Een goede dag begint met een gevarieerd en gezond ontbijt. Daarom krijgen alle deelnemers eerst een lekker ontbijt. Ook kunnen ze hun eigen smoothie bij elkaar trappen op smoothiebikes. Hoe harder je trapt, des te sneller is-ie klaar. Dan komen de stellingen op tafel. Vervolgens wordt er vol inspiratie naar de toekomst gekeken.

Wat wil jij weten?
De voorbereidingen zijn in volle gang en de stellingen liggen klaar. Vraag jij je af hoe de verschillende partijen over een bepaald onderwerp denken? Laat het ons weten, dan checken we of het al op het programma staat en misschien voegen we het wel toe! Je kunt contact opnemen via kennemerland@teamsportservice.nl. Het gehele debat wordt opgenomen, wil jij het terugzien mail ons dan gerust.