HEEMSKERK - Eigenaren van panden op De Trompet gaan het bedrijventerrein gezamenlijk verder versterken. Met de verlenging van de bedrijven investeringszone (BIZ) voor de komende 5 jaar, gaan eigenaren jaarlijks investeren in de economische vitaliteit en aantrekkelijkheid van het gebied.

Bedrijventerrein de Trompet

De Trompet is een duurzaam, milieuvriendelijk, schoon en goed bereikbaar bedrijventerrein. Vanaf 2018 werkten de eigenaren van De Trompet in Heemskerk vanuit een BIZ samen aan gedeelde doelen die De Trompet ten goede kwamen. Zij hebben een traject doorlopen om deze samenwerking de komende jaren voort te zetten.

BIZ zet in op duurzaamheid en veiligheid

De komende 5 jaar zet de BIZ verder in op duurzaamheid, profilering, veiligheid en onderhoud. De BIZ wil het ondernemersklimaat verder versterken, het bedrijventerrein zowel intern als extern op de kaart zetten en de actuele trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid volgen.

Groot draagvlak voor verlenging van de BIZ

De afgelopen maanden is onder begeleiding van het adviesbureau Stad & Co een draagvlakmeting uitgevoerd. In december 2022 scoorde de BIZ een respons van 76%, waarvan meer dan 90% vóór de BIZ stemde. Dat betekent dat er ruimschoots draagvlak is voor de verlenging van de BIZ. Wethouder Aad Schoorl: “Ik ben erg blij met de verlenging van de BIZ. Samen zijn we een nieuwe uitvoeringsovereenkomst aangegaan en we zetten in op het versterken van het vestigingsklimaat op De Trompet.’’

Meer weten over de BIZ De Trompet?

Wilt u meer weten over de BIZ De Trompet? Stuur dan een e-mail naar Bernard Hollebrand, voorzitter van de BIZ, berhenh@ziggo.nl.