HEEMSKERK - MET Heemskerk en gemeente Heemskerk organiseren op zaterdag 9 september van 13.30 tot 16.00 uur de Ontmoetingsdag Senioren. Op deze middag is er in het gemeentehuis een informatiemarkt over alles wat Heemskerk te bieden heeft voor 55-plussers. De Ontmoetingsdag biedt volop inspiratie en gezelligheid.


Op de markt staan meer dan 40 organisaties met een kraam die zichzelf voorstellen. Van de algemene Hulpdienst tot ViVa! Zorggroep en de Schaakclub. Ze maken u wegwijs binnen de verschillende takken van zorg tot cultuur en hobbyclubs. Medewerkers van verschillende organisaties staan klaar u meer te vertellen over hun aanbod. U kunt bijvoorbeeld op een smart floor van Sportservice testen hoe goed ter been u bent. Tijdens de Ontmoetingsdag leren Heemskerkse senioren de verschillende organisaties kennen, maar ook elkaar.

U bent van harte welkom. De toegang is gratis.

Alle 55-plussers uit Heemskerk zijn van harte welkom op de Ontmoetingsdag. De toegang is gratis (inclusief een kopje koffie/thee). Aanmelden is niet nodig. Komt u ook langs op 9 september?