HEEMSKERK - De gemeente Heemskerk en Veilig Verkeer Nederland vinden het belangrijk dat iedereen met een scootmobiel veilig en met plezier de weg op kan. Daarom organiseert de gemeente Heemskerk samen met Veilig Verkeer Nederland een scootmobielcursus op woensdag 22 februari 2023. De cursus vindt plaats in en bij het gemeentehuis van Heemskerk van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Training voor wie ?

De training is voor beginnende en ervaren bestuurders. Tijdens de cursus leer je wat je wel en niet kan doen met de scootmobiel. Hoe reageren de anderen in het verkeer op de scootmobiel en wat zou u bijvoorbeeld in welke situatie het beste kunnen doen? Deze training is een makkelijke manier om uw kennis over en vaardigheden met de scootmobiel op te frissen.

Wat kunt u verwachten tijdens deze cursusochtend?

  • Welke verkeersregels gelden voor mij?
  • Alle in en outs om veilig aan het verkeer deel te nemen.
  • Oefenen behendigheid in een speciaal opgezet parcours met scootmobiel.

Het belooft een leerzame en gezellige ochtend te worden. Deelname aan de training is gratis en voor een kopje koffie wordt gezorgd. Bent u wat angstig op de scootmobiel? Geen nood, onze instructeurs zullen u helpen om dit zo veel te overwinnen.

Meld u nu aan

Wilt u graag meedoen aan de cursus? Meldt u dan vóór 15 februari 2023 aan via de website www.vvn-afd-beverwijk-heemskerk.nl. Er kunnen maximaal 30 deelnemers zich inschrijven. Als u klikt op: ‘voor volwassenen’ vindt u het aanmeldformulier onder ‘aanmelden scootmobielcursus’. Als u hierop klikt, kunt u het inschrijfformulier invullen en opsturen. U ontvangt een bevestiging van de inschrijving en voordat de cursusdag begint, krijgt u een uitnodiging met het programma.