HEEMSKERK - Op woensdag 6 februari ben je van harte welkom op de eerste editie van de Open Boerderij-dag kinderboerderij Dierendorp in Heemskerk. In 2019 worden er door NME Heemskerk weer verschillende kinderactiviteiten georganiseerd op kinderboerderij Dierendorp.

Dieren
Op woensdagmiddag 6 februari van 14.00 tot 16.00 uur staat de middag in het teken van dieren en hun verzorging op de kinderboerderij. Medewerkers van de kinderboerderij en cliënten van de SIG kunnen je hier alles over vertellen.

Oudhollandse spelen
Daarnaast kun je kennismaken met zogenaamde Oudhollandse spelen. Heb jij wel eens met hoefijzers gegooid of geprobeerd in rap tempo cowboyhoeden te vangen? Het belooft een gezellige en leerzame middag te worden. Kom jij ook? Deelname is gratis en iedereen is welkom!
Kinderboerderij Dierendorp is gevestigd aan Vrijburglaan 1, 1962 VA Heemskerk.

NME Heemskerk
NME Heemskerk organiseert activiteiten op het gebied van natuur, milieu en duurzaamheid in Heemskerk en omgeving. Voor meer informatie over ons aanbod, kijk op www.nmeijmond.nl of neem contact op via nme@odijmond.nl. Volg kinderboerderij Dierendorp en NME Beverwijk en Heemskerk op Facebook en blijf op de hoogte van de komende NME activiteiten!