HEEMSKERK - Acht weken lang samen zingen, spelen, luisteren of een instrument uitproberen! Vanaf 4 februari aanstaande kunnen kinderen van 1,5 jaar (met begeleider) tot en met 11 jaar zich helemaal uitleven bij de verschillende Talenttuinen van Cultuurhuis Heemskerk.

De allerkleinsten kunnen met een (groot)ouder of oppas samen zingen, dansen, luisteren én muziek maken bij Muziek op Schoot. De Muziekspeeltuin is er voor kinderen uit groep 1, 2 en 3: klanken, geluiden, ritme, zingen en natuurlijk de instrumenten, alles komt spelenderwijs langs. In de Muziekproeftuin maken kinderen uit groep 4 en 5 kennis met verschillende instrumenten. In de Muziekontdektuin weet je al welk instrument je wilt uitproberen. Na acht weken weet je echt of het instrument bij je past of niet (leeftijd 7 t/m 11 jaar).

Muziek maken is leuk en samen muziek maken geeft kinderen veel plezier. Muziek maken is ook goed voor de persoonlijke ontwikkeling en creativiteit van kinderen. Een instrument bespelen draagt bij aan de motorische ontwikkeling en bevordert discipline en doorzettingsvermogen. Samen muziek maken leert kinderen ook rekening te houden met anderen en stimuleert de ontwikkeling van sociale en emotionele vaardigheden.

De Speelmee cursussen kosten € 80,- voor acht lessen. Heeft u recht op de Speelmee korting dan betaalt u € 64,-. Speel-mee korting kan een alleenstaande ouder aanvragen als het inkomen minder is dan € 1.532,- is, en bij gezamenlijke partners minder dan € 1.989,-.

De cursussen starten in de week van 4 februari 2019.

Meer weten? Kijk op www.cultuurhuisheemskerk.nl of bel ons op 0251 836003!