HEEMSKERK - Heemskerk doet mee met de landelijke IkToon Campagne. Deze campagne brengt de amateurkunst in beeld in heel Nederland. De maand juni is uitingsmaand, laat zien en/of horen wat je doet of wie je bent. Dat kan vanuit je woonkamer met een expositie of optreden of vanaf de plek waar je repeteert of je atelier of tijdens de cultuurmarkt op 18 mei in het centrum van Heemskerk, op een podium of met een presentatie op een marktkraam.

Elk jaar maakt Cultuurhuis Heemskerk een IkToon Heemskerk krant voor de Heemskerkse amateurkunst. Elk koor, orkest, dansschool, artiest, band, kunstenaar, fotograaf, dichter, etc, kan tekst aanleveren over wie je bent, wat je doet en waar je eventueel naar op zoek bent. Ook een foto aanleveren, is zeer welkom en spreekt tot de verbeelding. Het idee is om in de maand juni iets te organiseren voor een (breder) publiek, zodat belangstellenden kunnen komen kijken en/of luisteren naar wat je maakt, wie je bent en wat je kan. Te denken valt bijvoorbeeld aan een open repetities, of juist een optreden of expositie in een woonzorgcentrum. Een optreden, expositie of workshop in je eigen huiskamer behoort ook tot de mogelijkheden of open avond bij je fotoclub.

In de IkToonkrant die huis-aan-huis verspreid wordt een week voor de cultuurmarkt, wordt ook een uitagenda opgenomen en vanuit Cultuurhuis Heemskerk kunnen we extra aandacht besteden aan de pr met persberichten en onze facebookpgaina’s ‘Cultuur in Heemskerk’ en ‘IkToon Heemserk’.

Laat weten wanneer (datum), welke activiteit, hoe laat, wat (workshop/expositie/repetitie/etc) en op welke locatie (inclusief adres) gedaan gaat worden en het wordt opgenomen in de uitagenda.
Meedoen is heel simpel. Schrijf een stukje tekst en stuur deze samen met een foto naar info@cultuurhuisheemskerk.nl. Voor meer info kan er gebeld worden naar Cultuurhuis Heemskerk, tel. 0251 836003. Deadline van aanleveren is: 1 april (geen grapje!).