HEEMSKERK - In oktober 2018 is het jongerenproject Exposure gestart. Een project voor jongeren van 13 t/m 16 jaar dat Cultuurhuis Heemskerk samen met welzijnsorganisatie Welschap Welzijn heeft opgestart. Tata Steel financiert dit project voor een groot deel.

Jongeren konden kiezen uit een tekencursus, een dj-cursus of een mediagroep. Alle drie de activiteiten eindigen in een spectaculaire eindpresentatie op vrijdag 25 januari. De tekencursus exposeert tijdens de eindpresentatie met het kleinste museum. De dj-jongeren worden opgeleid tot huis-DJ van Welschap Welzijn om de kinderdisco’s te gaan draaien en draaien natuurlijk bij de eindpresentatie. De mediagroep ging op pad met RTV-IJmond. Zij hebben jongeren gefilmd en geïnterviewd over kunst en cultuur in Heemskerk. Wat vinden jongeren van kunst en cultuur in Heemskerk en wat zijn hun wensen op dit gebied? Dat wordt een interessante reportage, die haar première gaat beleven tijdens de eindpresentatie!

De eindpresentatie is op vrijdag 25 januari vanaf 19.00 uur in buurtcentrum De Schuilhoek (van Bronckhorststaat 1, Heemskerk). Een ieder is van harte welkom!