HEEMSKERK - Iedereen op cultuurgebied, zowel cultuurbelever als cultuurvrager, is van harte welkom op de Cultuurbeursvloer op woensdag 6 maart vanaf 19.00 uur in de hal van gemeentehuis Heemskerk. Te denken valt aan koren, dansscholen, ensembles, orkesten, HKH, diverse organisaties op het gebied van cultuur maar ook welzijnsorganisatie Welschap Welzijn, VivaZorggroep, media, kunstenaars, fotografen, muzikanten, (big)bands, etc. Deze tweede editie georganiseerd door Cultuurhuis Heemskerk zal in het teken staan van ‘elkaar leren kennen’. Want wanneer je elkaar kent, weet je elkaar ook te vinden. Wensen, vragen kunnen vaak op een simpele manier gerealiseerd worden. Voor de één een kleine moeite of een kans, voor de ander een wens die in vervulling gaat.

Het afgelopen jaar zijn er mooie ontmoetingen geweest tussen bijvoorbeeld Fotokring Heemskerk en Dance Studio Patty en tussen De HKH (Historische Heemskerkse Kring) en de Stut. Ook St. Kijk! heeft afspraken gemaakt met de Donkeylandband en Het Stutorkest.

Deze avond wordt er even een blik teruggeworpen over de afspraken die vorig jaar zijn gemaakt en hoe deze zijn gerealiseerd. In het programma is veel ruimte voor overleg en kennis maken met elkaar. Daarnaast wordt de nodige info gegeven over de Heemskerkse IkToon-campagne die in juni plaatsvindt en de Cultuurmarkt ‘Tijdmachine’ die op 18 mei is in het centrum van Heemskerk.

De avond wordt geopend door wethouder Aad Schoorl. Goed voor Elkaar zorgt voor de catering en openingsact wordt door Patty’s dancestudio verzorgd. Vlogger Sinem is aanwezig om de cultuurbeursvloer in beeld te brengen.

De Heemskerkse amateurkunst, met elke discipline en de sociale maatschappelijke sector en zorg worden op deze avond bij elkaar gebracht om krachten te bundelen.

Nog niet aangemeld? Gauw doen via info@cultuurhuisheemskerk.nl!