HELMOND - Telstar kan na twee overwinningen op rij weer naar boven kijken op de ranglijst in de Keuken Kampioen Divisie. De ploeg van trainer Andries Jonker won bij Helmond Sport met 1-4. Reda Kharchouch kroonde zich wederom tot man van de wedstrijd met twee doelpunten en een assist.

Kharchouch brak de wedstrijd na dertien minuten open. De aanvaller maakte een actie aan de linkerkant van het veld en leverde de bal panklaar af bij Elayis Tavşan, die makkelijk in kon schieten. Tien minuten later was het Kharchouch zelf die scoorde toen hij een voorzet van Senne Lynen wist af te maken. Vlak voor rust maakte hij zijn tweede van de avond met een kopbal en zat de zege eigenlijk al in de tas van de Witte Leeuwen.

Twintig minuten voor tijd kreeg men ook nog eens een makkelijk gegeven strafschop. Marcus McGuane schoot de bal slecht in, maar kon de rebound wel benutten. Snepvangers deed met een fraaie goal nog wat terug voor de gastheren.