Heemskerk - De recherche is op zoek naar mensen die getuige zijn geweest van een ernstige mishandeling op dinsdagochtend, waarbij een 75-jarige vrouw zwaargewond raakte.

De assistentie van de politie werd dinsdagochtend rond 10:10 uur gevraagd, omdat dat een bejaarde vrouw ernstig gewond op de grond lag in de Bilderdijkstraat. De vrouw bleek na een conflict mishandeld te zijn door een 45-jarige Heemskerkse. Het bejaarde slachtoffer werd zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft afgelopen dinsdagochtend na de mishandeling direct de 45-jarige vrouw aangehouden als verdachte: zij is ingesloten en zit nog vast.

De recherche zet het onderzoek voort en is nog op zoek naar mensen die mogelijk getuige zijn geweest van het incident dat dinsdagochtend plaatsvond in de Bilderdijkstraat en nog niet met de politie hebben gesproken.

Heeft u iets gezien van dit incident en nog niet met de politie gesproken?
Belt u dan met de recherche van Kennemerland via tel.nr. 0900-8844. U kunt ook melding doen via onderstaand contactformulier. Vermeld u dan s.v.p. referentienummer 2018125320 erbij.

 

2018125320